Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορωνοϊό, μετά τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι είναι θετική στον κοροναϊό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, ενημερώνοντας έτσι τους followers της ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής η Μαρία Κορινθίου έχει ήπια συμπτώματα, αντίθετα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μέρες.

Η ανάρτηση της στο instagram:

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..» έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε επίσης