Ανακαλύψαμε τα πιο εκκεντρικά statement παπούτσια για την φετινή σεζόν

Ξέρω, πως πολλές από τις τάσεις της μόδας είναι δύσκολο να τις υιοθετήσουμε και αυτό γιατί η εκκεντρικότητα πάνω τους ξεχειλίζει και πιστεύουμε πως ταιριάζει μόνο στις πασαρέλες.

Μία ιδιαίτερη τάση φέτος, αφορά τα metallics! Ασημί ή χρυσά στοιχεία που απογειώνουν το ντύσιμο μας.

Και επειδή όλες έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα υποδήματα, πάμε να δούμε τα must have εκκεντρικά παπούτσια που ξεχωρήσαμε για τον φετινό χειμώνα από την αλυσίδα καταστημάτων MIGATO.

Χρυσό μεταλλιζέ ψηλοτάκουνο μποτάκι

Ξεκινάω με αυτό εδώ το Χρυσό μεταλλιζέ μυτερό ψηλοτάκουνο μποτάκι με λεπτό τακούνι. 

Αγαπώ την μυτερή του μύτη μπροστά -αν με ρωτάς- ενώ τρελαίνομαι για το διακριτικό του εσωτερικό φερμουάρ που δεν προκαλεί φλυαρία στα μάτια μου. Ψηλοτάκουνο και σεξι, απογειώνει ένα κλασικό κουστούμι.

Ατσαλί μπότα με σούρες

Συνεχίζω με αυτό το φαντεζί ζευγάρι ασημί μπότες με σούρες, με ύψος τακουνιού 10 cm.

Το ξεχώρισα γιατί πέρα από την λάμψη που θα φέρει στην ζωή σου, θα σου χαρίσει κι ένα πιο σταθερό περπάτημα χάρη στο φαρδύ του τακούνι!

Δεν μπορώ να μην σταθώ, σε αυτό το μεταλλιζέ Oxford με διακοσμητικά μεταλλικά τρουκς. Ιδανικό να το φορέσεις ακόμη και το πρωί στο γραφείο με ένα μαύρο κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο!

Και βέβαια..δεν μπορω να μην αναφερθώ, σε αυτή τη χρυσή lace up γόβα με τη βελούδινη μαύρη επιφάνεια και τις μεταλλιζέ λεπτομέριες στην μύτη και στο τακούνι.
Την ερωτευτηκα μολις την αντικρισα.

Διαβάστε επίσης