Athens Tattoo Expo – Όλοι οι πιστοί και όχι μόνο ink lovers μαζευτείτε!

Στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι χτυπά η καρδιά των inklovers όλης της Ελλάδας-τουλάχιστον γι’ αυτό το τριήμερο, οπότε και ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε σημείο συνάντησης για όλους όσοι αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo.

Εκατόν σαράντα ονόματα από την ελίτ της εγχώριας σκηνής πιάνουν πόστο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου. 

Τι σημαίνει αυτό; Καλλιτέχνες από όλα τα στυλ (oldschool, ρεαλιστικό, γιαπωνέζικο, abstract κ.ο.κ.) έτοιμοι να «χτυπήσουν» το επόμενο κομμάτι που θα συνοδεύει την ταυτότητά σας.

Αλλά ακόμη κι αν δεν ενδώσετε στον πειρασμό, μια βόλτα σε τέτοιου είδους expo πάντοτε συναρπάζει: εντυπωσιακά σχέδια που διαγωνίζονται για την πρωτιά, κορμιά γεμάτα από μελάνι αλλά και πληθώρα παράλληλων δράσεων που διακινούν την εκρηκτική ενέργεια του φεστιβάλ, όπως dj sets, ζωντανή μουσική, σόου από παιδιά που κάνουν skate, ακροβατικά και πολλά ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως πραγματοποιεί από την τον πρώτο χρόνο, το Athens Tattoo Expo στηρίζει τη δράση του Make A Wish, μέσω της ενέργειας Star Your Body, στην οποία ο επισκέπτης κάνοντας ενα τατού-αστέρι ενισχύει το φιλανθρωπικό οργανισμό.

Διαβάστε επίσης