Η Πάρις Χίλτον για την κακοποίηση που υπέστη: «Με χαστούκισαν. Με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα. Με έκλειναν στην απομόνωση» (video)

Το κοινωνικό της πρόσωπο με αφορμή μια τραγική εμπειρία έδειξε σήμερα η Πάρις Χίλτον. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε έξω από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, η Αμερικανίδα σελέμπριτι έχοντας στο πλευρό της τον Γερουσιαστή Τζέφ Μέρκλεϊ και εκπροσώπους του Κογκρέσου, που είναι αρμόδιοι για το νομοσχέδιο σχετικά με την ομοσπονδιακή εποπτεία για τους «προβληματικούς νέους», περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη στο κέντρο στη Γιούτα.

Κοντά της ήταν και άλλα θύματα όπως και η μητέρα της. Η ίδια ξεκινώντας την ομιλία της συστήθηκε όχι «ως Πάρις Χίλτον, αλλά ως επιζήσασα». Όλα ξεκινήσαν όταν οι γονείς της σε ειδικό λύκειο για παιδιά με παραβατική συμπεριφορά, έζησε την κόλαση του θεσμού που λέγεται αναμορφωτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίλτον αποκάλυψε για πρώτη φορά την κακοποίηση που υπέστη πριν μερικούς μήνες. 

«Με στραγγάλισαν. Με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Με παρακολούθησαν άνδρες υπάλληλοι να κάνω μπάνιο. Μου μιλούσαν χυδαία. Με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα χωρίς τη σωστή διάγνωση. Δεν μου παρείχαν σωστή εκπαίδευση. Με έκλειναν στην απομόνωση, ένα δωμάτιο που έζεχνε αίμα και τόσα άλλα» περιέγραψε η Χίλτον. «Τους είχαν υποσχεθεί ότι η σκληρή αγάπη θα με διόρθωνε και ότι το να με στείλουν στην άλλη άκρη της χώρας ήταν ο μόνος τρόπος».

Διαβάστε επίσης