Ζώδια Σήμερα 16/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Μια μέρα που σας βοηθά να ασχοληθείτε με φιλίες από το παρελθόν, και σας δίνει περιθώρια να επιμεληθείτε νέους σκοπούς που έχετε βάλει.

Ταύρος

Η παραλληλία του Ερμή με τον Άρη σας βάζει υποχρεωτικά σε μια τάξη και σε μια λογική ενόψει των δυσκολιών που έρχονται.

Δίδυμοι

Δεν είστε και στα καλύτερά σας αλλά υπάρχουν ακόμα αδιέξοδοι στα θέματα τα οποία σας απασχολούν και κυρίως, στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Κρατήστε την ψυχραιμία σας, μην υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας και μην επιδιώκετε τώρα άμεσες λύσεις στα πρακτικά σας προβλήματα.

Λέων

Συγκριτικά με τους άλλους βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Οι συγκυρίες σας βοηθούν να ξεφύγετε από μια δύσκολη, προσωπική υποχρέωση.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί σήμερα τα αισθηματικά και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Κάντε το βήμα που έχετε σκεφτεί!

Ζυγός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας ανοίγει προοπτικές, οι επικείμενες αλλαγές δεν σας αφορούν άμεσα, αφορούν όμως τους δικούς σας ανθρώπους και αυτό για εσάς μετράει πολύ.

Σκορπιός

Δεν θα περάσετε και πολύ ευχάριστα, αλλά αν ελιχθείτε περισσότερο, θα αποφύγετε περιττή ταλαιπωρία. Μην επιμένετε να συντηρείτε αδιέξοδα.

Τοξότης

Η ευγένεια και ανοχή που πολλές φορές έχετε, σας καταδικάζουν σε καταπίεση και σας προκαλούν θυμό. Γίνετε ειλικρινείς για να σωθείτε!

Αιγόκερως

Τα μηνύματα που σας δίνονται για επικείμενες θύελλες δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μεγάλη δοκιμασία.

Υδροχόος

Σε ότι προκύπτει σαν θέμα συνεργασίας στην επαγγελματική σας ζωή απαιτεί να κρατήσετε και την ανάλογη θέση και στάση απέναντί τους.

Ιχθύες

Η διαίσθηση και η προνοητικότητα μαζί, θα σας σώσουν από ασύμφορες περιπέτειες. Αισθηματικά συμβάλλετε ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση σε ένα εκνευριστικό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης