Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στα γυρίσματα του reboot του Sex and the city

Στα γυρίσματα του And just like that, του τηλεοπτικού reboot του Sex and the city, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η 56χρονη ηθοποιός βρέθηκε έξω από το εστιατόριο Au Cheval στο κέντρο του Μανχάταν το βράδυ της Πέμπτης.

Η σταρ είχε γύρισμα μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Τζον Τένεϊ. Οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού στη νυχτερινή Νέα Υόρκη καθώς η παραγωγή της συνέχειας του Sex and the City, συνεχίζεται.

O ηθοποιός Τζον Τένεϊ στα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Η Πάρκερ επέλεξε ένα γαλάζιο, ντραπέ φόρεμα Norma Kamali αξίας 220 ευρώ με έναν ώμο σε μήκος λίγο πιο κάτω από τα γόνατα. Το είχε συνδυάσει με ένα off-white σακάκι και strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όσο αφορά στo beauty look της, το μακιγιάζ της ήταν σε natural τόνους και τα μαλλιά της ήταν δεμένα πίσω σε ένα κομψό σινιόν.

Τα συγκεκριμένα ενσταντανέ έρχονται λίγες μέρες αφότου ο Πάρκερ εθεάθη να γυρίζει σκηνές στο Παρίσι μαζί με τον Κρις Νοθ. Το κινηματογραφικό ζευγάρι εντοπίστηκε στην Passerelle des Arts, τη γραφική πεζογέφυρα που διασχίζει τον ποταμό Σηκουάνα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κάρι Μπράντσο και ο Mr Big βρέθηκαν στο Παρίσι, αφού κλασική είναι πλέον η ρομαντική τους σκηνή στον έκτο και τελευταίο κύκλο του Sex and the city, όπου o MrBig «σώζει» την Kάρι από τον Ρώσο καλλιτέχνη Αλεξάντρ Πετρόφσκι.

Διαβάστε επίσης