Έφη Κακαράντζουλα: «Η Ιωάννα με περιέπαιζε πίσω απ’ την πλάτη μου, αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που της έριξα βιτριόλι»

Ατάραχη, ψυχρή και συνειδητοποιημένη. Αυτή ήταν η εικόνα που παρουσίασε σήμερα κατά τη διάρκεια της απολογίας της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα.

Από την απολογία της κατηγορουμένης και κυρίως από τις ερωτήσεις που δέχθηκε από την έδρα, προέκυψαν όμως και νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ίδια πραγματοποίησε το αποτρόπαιο έγκλημά της.

«Ήθελα να πονέσει όπως πόνεσε κι εμένα η ψυχή μου» απάντησε προκλητικά η 36χρονη, σε ερωτήση της έδρας.

Αίσθηση προκάλεσε, όμως, και η απαθής στάση της κατηγορούμενης όταν ο πρόεδρος της έδρας της έδειξε φωτογραφίες της Ιωάννας για να δει την κατάσταση της υγείας της κοπέλας, αμέσως την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της αλλά και μετά τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Μάλιστα, τη στιγμή εκείνη η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν άντεξε ξέσπασε σε λυγμούς αλλά να παρακολουθεί τη διαδικασία. Αντίθετα, η κατηγορούμενη δεν κλονίστηκε.

 Η 36χρονη είχε τοποθετήσει gps στο αυτοκίνητο τόσο του 40χρονου Νώντα όσο και του θύματος, αλλά όπως είπε σήμερα στη δίκη, παρακολουθούσε μόνο τον έναν και όχι παράλληλα και τους δυο γιατί ήταν «διπλός κόπος». Υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Τοποθέτησα το gps στο αυτοκίνητο του 40χρονου. Και μου έδινε στίγμα, τον είχα δει και στη Πλάτωνος και στη Μακρυγιάννη και σε άλλες περιοχές. Ήταν δυο τα GPS. Δεν παρακολουθούσα και τους δυο παράλληλα. Είτε έβλεπα αυτή ήταν τον Νώντα το ίδιο ήτανε, διπλός κόπος ήτανε».

Διαβάστε επίσης