Όλες οι τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2021

Σκούρο κραγιόν και το έντονο βλέμμα να κυριαρχούν στις τάσεις του μακιγιάζ αυτή τη σεζόν. Με τo no makeup look, βέβαια να παραμένει υψηλά στα trends, μιας και η φυσική ομορφιά αλλά και το εύκολο, με λίγα προϊόντα μακιγιάζ, είναι ζητούμενο πολλών γυναικών. Βέβαια, δεν λείπουν οι ζωηρές αποχρώσεις από τα μάτια και τα χείλη.

Δες ποιες είναι οι πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ για το φετινό φθινόπωρο: 

No makeup look

Λαμπερή, φρέσκια και νεανική επιδερμίδα με ελάχιστο μακιγιάζ: νομίζουμε ότι ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα άπαξ και καθιερώθηκε ως ένα από τα επικρατέστερα makeup looks πριν λίγες σεζόν. Μέχρι και μεγάλοι οίκοι μόδας, όπως ο Versace, το υιοθετούν για τις καμπάνιες τους -όπως έκανε και ο τελευταίος με μούσα του και πρωταγωνίστρια τη Dua Lipa. Πέτυχε το look με skincare προϊόντα που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη ανυδάτωση αλλά και προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν μια glowy υφή στο μακιγιάζ.

Χρώμα στα χείλη

Είτε κατακόκκινο είτε σκούρο μπορντό, το έντονο bold χρώμα στα χείλη εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και φέτος. Ιδίως μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας του από τις ζωές και την καθημερινότητά μας, το κραγιόν οποιουδήποτε χρώματος έχει πλέον την τιμητική του.

Graphic Liner

Έντονες, γραφιστικές γραμμές με νέον χρώματα σε φούξια, κίτρινο, μπλε ελεκτρικ και μαύρο θα γίνει ίσως η νέα μας εμμονή στο eye liner, που μεγαλώνει τα μάτια και δίνει έμφαση στο βλέμμα με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο.

Διαβάστε επίσης