Ζώδια Σήμερα 13/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Kριός

Η μέρα έχει αλλαγές και ανατροπές. Φροντίστε να έχετε προνοήσει για ενδεχόμενα που δεν εξυπηρετούν τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας.

Ταύρος

Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνετε, σε ενέργειες σκοπιμότητας και σε οτιδήποτε εκφράζετε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειές του.

Δίδυμοι

Επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να εξελιχθεί θετικά. Τα υπόλοιπα θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας εκνευρίσουν χωρίς λόγο.

Καρκίνος

Οι πρακτικές σας υποθέσεις παραμένουν ανεκπλήρωτες ή αβέβαιες. Οι κινήσεις σας σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είναι προσεκτικές και εύστοχες.

Λέων

Μην χάνετε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας και μην απογοητεύεστε όταν δυσκολεύει η συνεννόηση με τους άλλους. Οικονομικά διευθετήστε τα δύσκολα!

Παρθένος

Όσα συμβαίνουν τώρα διαμορφώνουν ένα σκηνικό καλύτερου μέλλοντος, το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από τις τωρινές αγκυλώσεις.

Ζυγός

Οικονομικά, ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει, θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Επίσης κρατήστε μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις!

Σκορπιός

Επιμείνετε εκεί που έχετε δίκαιο και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Απαλλαγείτε σταδιακά από ανθρώπους που σας έγιναν βάρος.

Τοξότης

Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλλουν σαν ενδεχόμενο από σήμερα και μετά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φροντίζει για τα υπόλοιπα.

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή, η επικοινωνιακή σας δεινότητα αλλά και η καταναλωτική σας διάθεση έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, μετά από μια περίοδο σκέψεων και αυτοπεριορισμού.

Υδροχόος

Φυλαχτείτε από εκείνους οι οποίοι δεν σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε στις δικές σας υποχρεώσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας!

Ιχθύες

Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν. Μην αντιδράτε εγωιστικά όμως και μην υιοθετείτε μια κάθετη και αρνητική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης