Συγκλονίζει η Σίσσυ Καλλίνη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Με είχε βρίσει, με πέταξε από το καμαρίνι του, έτρεμα»

Τη δική της άσχημη εμπειρία με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη διηγήθηκε σήμερα στον αέρα του Love it η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη.

Πριν από χρόνια, όταν εργαζόταν στον ΑΝΤ1, είχε πάει να πάρει συνέντευξη από τον ηθοποιό, θέτοντάς του κάποιες ερωτήσεις που δεν του άρεσαν. Τότε, όπως υποστήριξε, ο Πέτρος Φιλιππίδης την έβρισε και την πέταξε έξω από το καμαρίνι.

«Είχα μία ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ως νεαρή δημοσιογράφος. Με έχει βρίσει, με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου που αφορούσαν το θέατρό του. Ήμουν στον ΑΝΤ1 και οι συνάδελφοι το θυμούνται. Και ο οπερατέρ που ήταν μαζί στο καμαρίνι. Οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία έξω από το θέατρο» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Καλλίνη.

Και πρόσθεσε: «Ξεκινάει η συνέντευξη, τότε ήταν ο «Φον Δημητράκης» που μίλαγε για την πολιτική πόλωση, είχε πάρει έδαφος ένα πολιτικό μόρφωμα στην Ελλάδα και έκανα έναν παραλληλισμό. Μετά του υπενθύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, μου ζήτησε να κόψει η κάμερα (σ.σ. να σταματήσει το γύρισμα), του ζήτησα συγγνώμη αν σας ενόχλησα και κάνει μία έκρηξη οργής που δεν το πίστευα, δεν το περίμενα…».

«Εγώ τότε έτρεμα, και από το καστ ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήρθε και με ρώτησε εάν είμαι καλά. Παρόλα αυτά έχω τη δυνατότητα να ξεχωρίσω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο. Η εμπειρία μου μαζί του ήταν ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει εκρήξεις οργής».

Διαβάστε επίσης