Ξέσπασε σε κλάμματα η Φαίη του The Bachelor στο Super Κατερίνα – Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τις προσβολές που άκουγε στο ακουστικό της

Την Φαίη, την πρώην παίκτρια του “Bachelor”, φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Το πρώην κοριτσι του Αλέξη Παπά, ξέσπασε σε κλάμματα στον αέρα της ςκπομπής ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως δέχτηκε bullying μέσα στη βίλα για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Για λόγους εμφάνισης, για λόγους προσωπικότητας, ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κάποιες κοπέλες μέσα στη βίλα που με έχουν προσβάλλει για το σώμα μου, για τα κιλά μου. Είμαι πληθωρική απλά κάποιες κοπέλες με προσέβαλαν πολύ γι’ αυτό. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν ένα θέμα που έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα μου το έκανε. Ήταν περισσότερο προσβλητική», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη.

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να την καθησυχάσει, λέγοντάς της ότι κι εκείνη έχει βιώσει bullying.

«Εγώ σε αυτήν τη δουλειά, όταν ξεκίνησα, συγκεκριμένη γυναίκα και πάρα πολύ γνωστή, μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς και δεν θα τα καταφέρεις ποτέ”. Αυτή η γυναίκα τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ. Αλλά έχω μάθει να αγαπάω τις άλλες γυναίκες και να μην ασχολούμαι».

Διαβάστε επίσης