Ζώδια Σήμερα 10/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Οι πρακτικές δυσκολίες στα αισθηματικά σας έρχονται στο προσκήνιο, δημιουργούν εκνευρισμούς, αλλά τελικά υπάρχουν οι καλύτερες λύσεις για εσάς και τον σύντροφό σας.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε πολλές ανασφάλειές σας ως προς την εξέλιξη της σχέσης σας, αλλά ο τρόπος που θα χειριστείτε το θέμα θα σας καθησυχάσει και θα σας ηρεμήσει.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, μπορείτε λοιπόν α ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων ανθρώπων.

Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι που σας απομακρύνει από εστίες έντασης και σας αφήνει για λίγο στην ησυχία σας. Ανανεωθείτε και απολαύστε τα ουράνια δώρα!

Λέων

Μην αγγίζετε τις εύθραυστες και ευαίσθητες χορδές του συντρόφου σας και μην προσπαθείτε οι ελεύθεροι, να πλησιάσετε απαγορευμένες περιοχές.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη απαιτεί άλλο κώδικα συμπεριφοράς εκ μέρους σας και τονίζει τα αδύνατα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Αντιδράστε ήπια σε ότι συμβαίνει!

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να υποστηρίξετε τις απόψεις και τις θέσεις σας στα θέματα στα οποία έχετε εστιάσει την προσοχή σας.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας, οι απαιτήσεις των άλλων, οι δυσκολίες στην έκφραση του συναισθήματος, οι ευαισθησίες, οι υπαρκτοί και ανύπαρκτοι φόβοι σας είναι τα συστατικά της σημερινής ημέρας.

Τοξότης

Η Αφροδίτη φέρνει κάποιου είδους ανταμοιβή στις μέχρι τώρα προσπάθειες βελτίωσης του βιοτικού σας επιπέδου, όπως και αισθητή βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής.

Αιγόκερως

Η αναποφασιστικότητα και η έλλειψη τακτ εκ μέρους σας, τονίζει ότι δεν κάνατε καλά μέχρι σήμερα και ότι δεν αφήσατε να εξελιχθεί φυσιολογικά.

Υδροχόος

Έχετε τις ευκαιρίες να εκφράσετε το συναίσθημά σας, να υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες της οικογενειακής σας ζωής.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη ωριμάζει τις συνθήκες για να απαλλαγείτε από ένα σημαντικό άγχος με μια ειδική συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους τους οποίους δεν υπολογίζετε πλέον σαν φίλους σας.

Διαβάστε επίσης