Η εξομολόγηση της Έλενας: Της είπαν πως δε θα γίνει μητέρα κι εκείνη απέκτησε τρίδυμα

Οι γιατροί τους έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρουν, όμως εκείνοι έγιναν γονείς σε τρίδυμα ενώ τώρα αναμένουν το τέταρτο παιδί τους.

«Προσπαθούσαμε δύο χρόνια να γίνουμε γονείς, χωρίς αποτέλεσμα», δηλώνουν η Έλενα και ο σύζυγός της, που εξομολογούνται τις δυσκολίες και τις προσπάθειές τους να αποκτήσουν μωρό.

Έπειτα απο μια σειρά επισκέψεων σε διάφορους γιατρούς και την οδύσσεια αποτυχημένων εξωσωματικών και ψυχοφθόρων αποβολών, απευθύνθηκαν στον Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Κωνσταντίνο Πάντο, ο οποίος τους απέτρεψε να κανουν εξωσωματική και να ακολουθήσουν φυσικούς τρόπους και θεραπείες.

Και τα κατάφεραν! Η Έλενα και ο Βασίλης απέκτησαν τρίδυμα. Το θεραπευτικό πλάνο που υπέδειξε ο #DrPantos ήταν το “κλείδί” για την επίτευξη της πολυπόθητης εγκυμοσύνης της Έλενας.

Μάλιστα, η ευτυχία τους πρόκειται να συμπληρωθεί σε λίγους μήνες, με τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους, η σύλληψη του οποίου έγινε φυσιολογικά.

Όταν αφήνεσαι στα χέρια της επιστήμης και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, τότε το σώμα ανταποκρίνεται. Και αυτό που για χρόνια φάνταζε αδύνατο, γινεται δυνατό“, δήλωσαν στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου οι ευτυχισμένοι γονείς.

Δείτε τη συνέντευξη απο το 1:10:00, στο link που ακολουθεί

https://www.alphatv.gr/show/tlive/?vtype=player&vid=49280&showId=1203&year=2021

Διαβάστε επίσης