Ζώδια Σήμερα 7/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Συναντήσεις, συζητήσεις, προοπτικές και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και όλη αυτή κινητικότητα γύρω σας, αφαιρεί το άγχος και δίνει έναν άλλο ρυθμό στις ασχολίες της ημέρας.

Ταύρος

Παραγωγική προβλέπεται η μέρα σε όλους τους τομείς. Τολμήστε να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε! Αλλάξτε ότι θέλετε να αλλάξετε!

Δίδυμοι

Είναι καλύτερα να είστε προσεκτικοί σήμερα γιατί το απρόοπτο κάνει την εμφάνισή τους και έχει τη δύναμη να σας παρασύρει σε περιπέτειες, κυρίως στα αισθηματικά και προσωπικά σας θέματα.

Καρκίνος

Οι φαεινές σας ιδέες καλύτερα να μείνουν μόνο σαν ιδέες. Πολλοί αντιστέκονται στις προσπάθειες να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Λέων

Εκτός από εσάς και τον σύντροφό σας, οι υπόλοιποι περισσεύουν για σήμερα. Η καλή σας διάθεση στηρίζεται εν μέρει και στη φαντασία σας.

Παρθένος

Είναι τα προεόρτια ενός ιδιαίτερα σημαντικού διαστήματος για εσάς που θα κρατήσει και όλον τον επόμενο μήνα σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα.

Ζυγός

Φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας, να συζητήσετε για θέματα που σας αφορούν, κοινά σχέδια για το μέλλον, μικρές αποδράσεις και γενικά, να βρείτε τρόπους καλύτερης επικοινωνίας και επαφής.

Σκορπιός

Ο Άρης από τον Ζυγό απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες για πολύ καιρό.

Τοξότης

Αισθηματικά είστε περισσότερο ευάλωτοι σήμερα. Φροντίστε να μην επιδιώκετε το ακατόρθωτο και να μην επηρεάζεστε από ότι αυτό συνεπάγεται.

Αιγόκερως

Οι οικονομικές σας δυσκολίες πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και φαίνεται να υπάρχουν ακόμα περιθώρια κινήσεων για να περάσετε αλώβητοι και αυτόν τον σκόπελο.

Υδροχόος

Η βιασύνη και η ανυπομονησία σάς έχουν κοστίσει ακριβά στο παρελθόν, φροντίστε λοιπόν να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη και σήμερα.

Ιχθύες

Οργανώστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, μην δίνετε μεγάλη σημασία σε λόγια που σας πληγώνουν και προσφέρετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να διασκεδάσει και να ξεκουραστεί.

Διαβάστε επίσης