Ζώδια Σήμερα 6/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Οι καλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σας αρχίζουν να ξεθωριάζουν, γι’ αυτό όσο μπορείτε να σώσετε τα πράγματα, προσπαθήστε το. Οι αλλαγές διαδέχονται η μια την άλλη, αλλά υπάρχει και κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και αναίτιες εντάσεις.

Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια συνάντηση που σχεδιάζατε από καιρό και να βρείτε μια θαυμάσια ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας, αλλά και τον εαυτό σας γενικότερα. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δε θέλετε να είστε σε μία σχέση, αποκτήστε το θάρρος που χρειάζεται και εξωτερικεύστε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Αν δεν θέλετε άλλο να είστε μαζί με το σύντροφό σας, ανακοινώστε το και μην τον κρατάτε εγκλωβισμένο σε μια σχέση που δεν έχει σημασία.

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να αναστατωθείτε από συγκεκριμένα γεγονότα στο εργασιακό σας χώρο, όμως τελικά μάλλον θα μείνετε αλώβητοι από αρνητικές εξελίξεις. Κρατείστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να πάρετε θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σήμερα βαραίνει τα αισθηματικά σας ζητήματα και σας ρίχνει την διάθεση. Φροντίστε να μην μείνετε μόνοι σήμερα, μια και οι αναμνήσεις θα σας βαρύνουν ακόμα περισσότερο. Μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Άτομα που σας στάθηκαν στο παρελθόν θα σας ενημερώσουν για κάποιες μάλλον απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Πρέπει να προσέχετε τα νώτα σας και να εμπιστευθείτε μόνο αυτούς που έμπρακτα έχουν δείξει την αφοσίωσή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχεται μια περίοδος που μπορεί να κρύβει απογοητεύσεις, ξεκαθαρίσματα και μεγάλες ανακατατάξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα. Επίσης λύνονται πολλές απορίες που είχατε σχετικά με το ποιος φταίει για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Ακούστε προσεκτικά την κριτική και τις συμβουλές από κάποιο πρόσωπο που στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε την κρίση του. Μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε επενδυτικά σε υπηρεσίες που θα αποδειχτούν ιδιαίτερα κερδοφόρες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να αντιληφθείτε τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας, αλλά και το μέγεθος της κατανόησης που υπάρχει μεταξύ σας. Εστιαστείτε περισσότερο σε αυτά που σας ενώνουν και σας φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σας, παρά σε αυτά που σας χωρίζουν και σας απομακρύνουν από κοντά του.

Καλό σήμερα είναι να προσέξετε την παρορμητικότητά σας, μια και έχετε την τάση να προχωράτε μπροστά, χωρίς όμως να φροντίζετε να ολοκληρώνετε τα ανοιχτά θέματα. Προσοχή λοιπόν στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά δάνεια και διακανονισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που κάνετε κάποια νέα γνωριμία  μην είστε βέβαιοι για την συνέχεια της, μια και οι συνθήκες είναι μάλλον παραπλανητικές. Αν για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να έχετε μια σχέση, μην περιμένετε πολλά από το άτομο που θα γνωρίσετε.

Ξεκινάει ένα ιδιαίτερα κινητικό διάστημα, που θα σας δώσει μεγάλη ώθηση για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Βέβαια οφείλετε να είστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιαστείτε, έως ότου να δείτε σημαντικά πράγματα να γίνονται και να καταφέρετε κι εσείς να αποκομίσετε κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας στο ταίρι σας, και θα ανταποκριθεί πολύ θετικά. Επιπλέον θα έχει την διάθεση να σας ευχαριστήσει και να κάνει πιο όμορφο και αισθησιακό ότι του προτείνετε. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η σημερινή ημέρα φέρνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Καταστάσεις που σας εκνεύριζαν και μείωναν τον ρυθμό απόδοσης και προόδου σας, τώρα φτάνουν στο τέλος τους και αλλάζουν την εικόνα και στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει με ένα σταθερό ρυθμό σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Κάποιοι από σας θα μπορέσουν  να συζητήσουν την πιθανότητα για γάμο ή αρραβώνα με το ταίρι σας. Με θετική σκέψη και αντίληψη, μπορείτε να πετύχετε να βάλετε γερά θεμέλια για το μέλλον.

Υπάρχει ένα  θετικό κλίμα για σας και πιθανόν να ακούσετε πολύ καλά νέα, καλύτερα απ΄ ότι περιμένατε, σε κάποιο οικονομικό θέμα. Επίσης είναι μια πολύ καλή ημέρα για δημόσιες σχέσεις και για να κινηθείτε σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και αναζητάτε το καινούριο και το ανατρεπτικό. Το ταίρι σας συντονίζεται μαζί σας σε αυτήν την διάθεση και μπορείτε σήμερα να βρείτε καινούριους τρόπους να περάσετε όμορφες στιγμές.

Αποφύγετε να κάνετε επιλογές για επενδύσεις και για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, βασισμένες στο συναίσθημα. Επενδύστε λοιπόν χρόνο και χρήμα εκεί που πιστεύετε ότι θα υπάρξουν καλές αποδόσεις, και όχι επειδή σας το πρότεινε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς η διάθεσή σας αρχίζει σταδιακά να αλλάζει προς το καλύτερο, βελτιώνεται πολύ και η επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι μπορεί να ξαφνιαστείτε ευχάριστα, καθώς διαπιστώνετε  ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει θετικά αισθήματα για σας.

Η αισιοδοξία σας και διάθεσή σας για πολλά πράγματα θα βρίσκεται ψηλά σήμερα και είναι κάτι  που θα σας βοηθήσει να βάλετε μια καλή τάξη σε επαγγελματικές και οικονομικές  υποθέσεις που εκκρεμούσαν για αρκετό χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σεβασμός και η αγάπη που δείχνετε προς τον σύντροφό σας βρίσκει θετική ανταπόκριση σήμερα και σας ανταποδίδει τα ίδια συναισθήματα σε πολλαπλάσιο βαθμό. Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να ζητήσει συμβουλές για ένα προσωπικό του ζήτημα.

Μπορείτε σήμερα να κάνετε αποτελεσματικές αλλαγές και νέες διευθετήσεις, καθώς οι πλανητικές όψεις  σας στηρίζουν  ώστε να κάνετε πιο εύστοχους και καίριους συνδυασμούς.Οι συγκυρίες λειτουργούν υπέρ σας και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Για να διασφαλίσετε μια υγιή αισθηματική σχέση, χρειάζεται να διατηρήσετε ακέραιη την προσωπικότητά σας, χωρίς να ενδίδετε σε ότι σας ζητηθεί. Θα κερδίσετε πολλά περισσότερα αν επιδείξετε σοβαρότητα και σταθερότητα στις απόψεις σας.

Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε λογικά επιχειρήματα και δεν αργήσετε να λάβετε την βοήθεια και την υποστήριξη που αναζητάτε. Δείξτε με καθαρό τρόπο στους άλλους τι έχουν να κερδίσουν αν σας εμπιστευτούν.

Διαβάστε επίσης