Ναστάζια Μητροπούλου – Το κορίτσι του Θέμου, μιλά για τον ξυλοδαρμό απο τον σύντροφο της και στέλνει δυνατο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Τρία χρόνια μετά τον  άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, η Ναστάζια Μητροπούλου που έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο μίλησε στο Live News για όσα την πλήγωσαν και την έκαναν να υποφέρει. Μίλησε για το μαρτύριο που έζησε από τον πρώην σύντροφό της και για τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει για να αποκατασταθεί η υγεία της. «Ετρωγα μπουνιές στο κεφάλι πάρα πολύ άσχημες και κλωτσιές στη μέση. Χρησιμοποιούσε και λεκτική και σωματική βία», αναφέρει η Ναστάζια Μητροπούλου.

Οι ξυλοδαρμοί της ήταν αλλεπάλληλοι αλλά η ίδια φοβόταν να μιλήσει. Προσπαθούσε να κρύψει τα σημάδια με τα ρούχα που φορούσε και έδινε αγώνα για να μην καταλάβουν τίποτα ούτε οι γονείς της. «Το έκρυβα από τους δικούς μου. Δεν έλεγα τίποτα. Φοβόμουν να το πω και κακώς φοβόμουν να το πω», συμπληρώνει η Ναστάζια Μητροπούλου. Το μοντέλο και τραγουδίστρια έμεινε σε μία άρρωστη σχέση για δύο χρόνια, ώσπου δεν άντεξε. «Η τελευταία φορά ήταν τόσο άσχημη που δεν γινόταν να κρυφτεί. Τότε φάνηκε όλη η αλήθεια».

Από εκείνη τη βραδιά πέρασαν τρία χρόνια. Η Ναστάζια Μητροπούλου συνεχίζει να κάνει χειρουργεία στη σπονδυλική στήλη. Αποφάσισε, όμως, να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Επέστρεψε στον Γαλατά και αφοσιώθηκε στη ζωγραφική. «Εσπασε η σπονδυλική μου στήλη από κλωτσιές και έτσι έπρεπε να μου κάνουν εγχείριση στη μέση. Είχα επιπλοκές και έπρεπε να κάνω ξανά εγχείριση». «Δεν είμαι θύμα πια. Είμαι δυνατή», λέει τώρα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της, στέλνοντας μάλιστα ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες θύματα κακοποίησης να παλέψουν για τα όνειρά τους.

Διαβάστε επίσης