Μαρία Γεωργιάδου: «Με τον Στράτο Τζώρτζογλου έχουμε πολύ καλές σχέσεις»

«Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος μου Αλκιβιάδης. Πάντα τον αντιμετώπιζα σαν ένα μεγάλο παιδί, που ήξερε, καταλάβαινε και μπορούσε να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο», γνωστοποίησε αρχικά η Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της και πρόσθεσε: 

«Είμαι κλασική Ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική, αισθάνθηκα από τη μία χαρά γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ, τον στόχο του, αλλά από την άλλη φυσικά ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του. Αλλά ειλικρινά άξιζε τον κόπο».

Είναι στη Νέα Υόρκη. Βέβαια, ανησύχησα με τον κορονοϊό, ειδικά την πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά-καλά τι είναι. Πρόσεχε πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους», τόνισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, παραχωρώντας σήμερα (22/9/2021) συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Τέλος, σχετικά με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Στράτο Τζώρτζογλου, αποσαφήνισε: 
«Με τον Στράτο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Έχουμε ένα παιδί και θέλουμε να είμαστε και οι δύο καλοί γονείς. Στην “Φάρμα” δεν τον είδα καθόλου».

Διαβάστε επίσης