Μαρία Κανελλοπούλου: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού»

Η Μαρία Κανελλοπούλου δεν διστάζει να αποκαλύψει τα «δύσκολα» στοιχεία της προσωπικότητάς της, καθώς και ότι στο παρελθόν απευθύνθηκε σε ειδικό ψυχικής υγείας. «Άπειρες φορές έχω αντιμετωπίσει τον εαυτό μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και ο χειρότερος μου εχθρός. Διαχειρίζομαι με δυσκολία τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μου. Είμαι μελαγχολικός, καταθλιπτικός άνθρωπος στη βάση μου. Ασφαλώς χρειάστηκε να το αντιμετωπίσω πολύ νέα και σε μία εποχή που ο ψυχίατρος ήταν μεγάλο ταμπου. Εγώ δεν το έλεγα για χρόνια στους φίλους μου».

Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, γνωστοποιεί: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο, για αυτό συμπονώ τους ανθρώπους που φοβούνται. Το έκανα, όμως, και ούτε λιποθύμησα ούτε τίποτα».

Παράλληλα, μιλώντας σήμερα στην κάμερα του «Πρωινού», η καλλιτέχνης εξέφρασε την γνώμη της γύρω από την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν τις σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης:

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μία υπόθεση, δεν καταλαβαίνω πώς κόβεται μία σειρά στην οποία έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι.

Ο Φιλιππίδης πληρώθηκε πάρα πολύ καλά εκείνη την στιγμή, πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τις επαναλήψεις. Αλλά κόβοντας μια σειρά, κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που παίρνουν τα δικαιώματα δύο φορές τον χρόνο, που περιμένουν αυτό το μικρό ποσό, που για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, πολύ απαραίτητο».

Τέλος, σημείωσε: «Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να δικάζονται μαζί με αυτούς άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Το βρίσκω λιγάκι υποκριτικό».

Διαβάστε επίσης