Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτούς που με πρόδωσαν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν;»

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο τηλεοπτικό γυαλί δίπλα στην Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε συγκινημένη για την πορεία της, την στάση της απέναντι στους ανθρώπους και αποκάλυψε το προσόν, που θέλει να διαθέτουν τα άτομα, που είναι γύρω της. 

«Εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό. Έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου και αυτό θέλω να κάνω, να είμαι εντάξει, αν δεν είμαι εντάξει, έχω πρόβλημα. Ζορίζομαι ιδιαίτερα, αυτό όμως μου δίνει μία τεράστια δύναμη, γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και έχεις πει την αλήθεια, τότε αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ», εξήγησε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Απέκτησα την δύναμη να πω πράγματα που παλιότερα δεν θα έλεγα. Να κάνω πράγματα που παλιότερα, ούτε που είχα διανοηθεί να κάνω. Βρίσκεις την δύναμη να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος. Κι εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου. Κατάλαβες;».

Έπειτα, με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην απόφασή της να λέει κάποια πράγματα από εδώ και στο εξής «έξω από τα δόντια». «Δεν ήθελα να είμαι συγκινημένη αυτή την στιγμή. Για πάρα πολλά έχω στεναχωρηθεί, είμαι στεναχωρημένη γενικά και παράλληλα δεν είμαι. Όταν ξεπεράσεις μία κατάσταση, που δεν είναι καθόλου ωραία, πρέπει πια να μιλάς καθαρά. Εγώ αυτό που κρατώ και αυτό κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει, είναι ότι όλους αυτούς που μπορεί στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό ή να με κοροϊδέψουν ή να με προδώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Αυτοί μπορούν; Δεν μπορούν».

Διαβάστε επίσης