Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το σχόλιο στον Τίμο Ζαχαράτο

Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί σχετικά με την προσωπική ζωή της Δανάης Μπάρκα και το αν τελικά έχει κάποια σχέση ή όχι, όμως μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» δεν είχε δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση.

Σήμερα όμως, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, έλυσε και το μεγάλο μυστήριο της προσωπικής της ζωής. 

«Συνήθως μου αρέσουν όλοι οι άντρες, δεν μου αρέσουν οι μουντρούχοι όμως. Αν με βλέπει κάποιος, ακούστε. Θέλω να είναι ενεργητικός, αλλά και λίγο ήσυχος, αλλιώς θα γίνει ροντέο στο σπίτι. Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε σχέση. Αν ήμουν, θα το έλεγα, θα το φώναζα», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Επίσης, αναφέρθηκε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και τόνισε πως νιώθει πολύ πιο άνετη, αφού έχει αντιληφθεί καλύτερα το πώς λειτουργεί η εκπομπή. «Φέτος το απολαμβάνω. Η ομάδα είναι πολύ καλή και μπρος και πίσω. Πέρυσι το χάρηκα με άλλο τρόπο, αισθανόμουν ότι κάνω πάρτι, μπαίναμε, βάζαμε τραγούδια, γελάγαμε. Φέτος έχω αντιληφθεί καλύτερα τα πράγματα», εξήγησε. 

Τέλος, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη αναφέρθηκε στην χιουμοριστική ατάκα, που είπε στον συνεργάτη της και σεφ της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο. Συγκεκριμένα, του είχε πει στον αέρα της εκπομπής να κάνουν ένα παιδί μαζί, προκαλώντας το αμήχανο γέλιο του.

«Το ανησυχητικό είναι ότι το εννοούσα. Αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει. Νομίζουν ότι το κάνω για πλάκα. Δεν το κάναμε τελικά το παιδί, ακόμα. Προλαβαίνουμε Τίμο, αν μας ακούς, έχουμε ακόμα μερικές ώρες», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης