Η Μαρία Ηλιάκη για την ζωή στο εξωτερικό: «Το λέγαμε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε το κλίμα εκεί»

Λίγες μέρες πριν η Μαρία Ηλιάκη κάνει πρεμιέρα μαζί με την Κατερίνα Καραβάτουστο MEGA, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για την ζωή στο εξωτερικό, τον ερχομό της κόρης της, αλλά και την επιστροφή της στο τηλεοπτικό γυαλί. 

«Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Το λέγαμε με τον Στέλιο ότι θα κατηφορίσουμε στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως πέρασε μία δύσκολη περίοδο, αφού οι ναυτίες την ταλαιπώρησαν πολύ. «Εννέα μήνες τον εμετό που έκανα, δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είχαμε και lockdown και δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Τους τέσσερις μήνες ήμουν μόνη μου στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Ήταν hardcore», εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η εγκυμοσύνη της είχε δημιουργήσει πολύ διαφορετικά συναισθήματα από αυτά που νιώθουν συνήθως οι νέες μητέρες. «Ήμουν πολύ κουλ στην εγκυμοσύνη. Είχα άγνοια κινδύνου, τόσο κουλ που στον πρώτο υπέρηχο κοίταζα σαν χαμένη την οθόνη. Ο Στέλιος απόρησε μαζί μου. Ξέρεις, δεν αισθανόμουν ψυχικά όσα έχω ακούσει από άλλες μητέρες. Έπαθα όμως, όλα αυτά τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη. Μόλις γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και τότε, συγκινήθηκα πολύ».

Διαβάστε επίσης