Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;

Παναγιώτης Βασιλάκος, ο περσινός Bachelor ήταν ένας από τους καλεσμένους στην εκπομπή Πρωινό. Το βασικό θέμα συζήτησης του καλεσμένους με τους παρουσιαστές ήταν το ριάλιτι της αγάπης. Αρχικά, η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την άποψη της για το ριάλιτι.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό»,είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο Bachelor βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Αυτή η απάντηση ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά και είπε σε έντονο ύφος: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».

«Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης