Στην τηλεοπτική μάχη από την Δευτέρα ο Νίκος Κοκλώνης

Απόψε, αυτή την ώρα που διαβάζετε ετούτες τις γραμμές, μία μεγάλη παραγωγή του Mega κάνει πρεμιέρα. «Η γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου στις 21.00 και ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο κύκλος της μυθοπλασίας ανοίγει για φέτος και θα ακολουθήσουν πολλές μα πάρα πολλές σειρές από την άλλη εβδομάδα και όχι μόνο.

Την Δευτέρα συγκεκριμένα όποιος θέλει να δει τις τηλεοπτικές πρεμιέρες μόνο αν πάρει ρεπό από την δουλειά του θα το καταφέρει. Στα κλεφτά δεν θα δει ούτε τα μισά. Από νωρίς το πρωί ως πολύ αργά το βράδυ έρχεται καταιγισμός ποδαρικού σε ζώνες, κανάλια, τυπολογίες, ώρες, πλατό. Νέοι, παλιοί, πετυχημένοι, λιγότερο πετυχημένοι, παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, παίκτες ριάλιτι, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι βάζουν κράνος και παίρνουν φόρα.

Θέλετε λίστα; Ορίστε. Γιώργος Παπαδάκης, Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τατιάνα Στεφανίδου, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Δανάη Μπάρκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Top Chef, Σασμός, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Την Τρίτη έρχεται το «Bachelor» με τον Αλέξη Παππά και την Παρασκευή επιστρέφει η αγαπημένη «Μουρμούρα» στον Alpha.

Eleni_Menegaki

Την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη και νωρίτερα, το Σαββατοκύριακο το «Όλα Γκουντ» και η πρεμιέρα του «Top Chef”.

Αυτή είναι και η καλύτερη περίοδος. Ολοι είναι χαρούμενοι, εύχονται καλή επιτυχία, αγκαλιάζονται με τους συνεργάτες τους, φωτογραφίζονται και ανεβάζουν βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Τον Νοέμβριο θα δούμε ποιες αγκαλιές θα χαλαρώσουν και ποιες φωτογραφίες θα αξιοποιηθούν ως στόχοι για βελάκια από τον ανταγωνισμό.

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο Νίκος Κοκλώνης για το «Just the two of us». Χθες γυρίστηκε το τρέιλερ και σήμερα γίνεται η φωτογράφιση. Η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Σεπτέμβρη στον Alpha. Και φυσικά ποιος θα το αμφισβητήσει. Εδώ την «Τέλεια Απόδραση» την ετοίμασε σε πέντε 24ωρα δουλεύοντας ασταμάτητα. Τώρα, που πρόκειται για την μεγάλη του αγάπη, θα καθυστερήσει έστω και μία ώρα; Δύσκολο.

nikolouli

Στα μέσα του Οκτώβρη επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη στο Mega με το ανανεωμένο «Φως στο τούνελ». Το είπε η ίδια στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου έκανε παρέμβαση για ένα ρεπορτάζ. Με το καλό.

Στην ΕΡΤ η διάρκεια της εκπομπής Κοτταρίδη – Πιτταρά μειώνεται κατά μία ώρα. Που θα δοθεί αυτή η ώρα; Στους επόμενους! Την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.
Ως τις 17 Σεπτέμβρη θα έχουν κάνει πρεμιέρα όλες οι σειρές της ΕΡΤ. Σιγά σιγά, σταδιακά, με πρώτο τον «Πλάτανο».

Κλείνοντας, ας αποχαιρετίσουμε με το κουιζάκι. Που έγινε ο πρώτος καβγάς και μάλιστα για λόγους σκαλέτας και οι φωνές της παρουσιάστριας και του συνεργάτη της ακούστηκαν στους διαδρόμους; Αναμενόμενο για εμάς που ξέρουμε την απάντηση.

Διαβάστε επίσης