Μαίρη Χρονοπούλου: Επιστρέφει στο θέατρο μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από δύο δεκαετίες αποχής θα επιστρέψει στο θέατρο για να λάβει μέρος στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Η πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση και όπως όλα δείχνουν θα τη δούμε στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη,που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η Μαίρη Χρονοπούλουαποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση που της έγινε, αν και πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της. 

Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τη Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο. 

Η περιπέτεια με την υγεία της

Παραμονές του Δεκαπενταύγουστου έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εκτάκτως στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», έχοντας φριχτούς πόνους σε όλο το σώμα της και βαρύ βήχα. 

Η ίδια νόμιζε ότι έχει κολλήσει κορωνοϊό αλλά το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της και μερικές ημέρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της. 

Διαβάστε επίσης