Λευτέρης Πανταζής: Έφαγε «Thank you next» από το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»

Το group του Facebook Thank you Next έχει γίνει ευρέως γνωστό καθώς μπορεί να προσέλθει ο οποίοσδήποτε και να γράψει τη δική του ερωτική απογοήτευση. Κανείς όμως δεν περίμενενε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι θα εμφανιστεί στη συγκεκριμένη σελίδα ένα μακροσκελές κείμενο του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί με τα μέλη του γκρουπ την απόρριψη που είχε δεχθεί από μία μεγάλη τραγουδίστρια μεταξύ των 80’s – 90’s.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος αυτή η απόρριψη στάθηκε αφορμή για να εμπνευστεί ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του, «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Ήδη η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 14.000 likes, ενώ τα σχόλια είναι πάνω από 3.300.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο «Thank you, next»

«Καλησπέρα σας, θα σας διηγηθώ μία ιστορία μου.

Είναι περίοδος 80’-90’ και είμαι σε ένα σχήμα πολύ πετυχημένο. Με δύο πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, έναν άντρα και μία κυρία, με την οποία αυτή κυρία είχαμε και δεσμό, παρ’ όλη τη συνεργασία μας. Όταν τελείωσε λοιπόν η σεζόν, εκείνη δεν με ακολούθησε σε μία νέα συνεργασία που ετοίμασα, αλλά προτίμησε να μείνει στο προηγούμενο μαγαζί. Την περίοδο αυτή μέναμε μαζί σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο στη Γλυφάδα, στο οποίο έμεναν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, αθλητές και άνθρωποι της τέχνης.

Ξεκίνα η σεζόν. Το σχήμα που έχουμε φτιάξει πηγαίνει πολύ καλά, όμως της κυρίας -της σχέσης μου δηλαδή- δεν πήγαινε και τόσο καλά. Έτσι, ίσως ανταγωνιστικά, ίσως από ζήλεια, αποφασίζει να μου ρίξει ΤΥΝ και να έρχεται εκεί που μέναμε μαζί και κάναμε παρέα με τους άλλους καλλιτέχνες, με ένα νέο φλερτ. Εκεί λοιπόν πιάνω μια μέρα το παλικάρι και του λέω “αν την αγαπάς, μην έρχεστε εδώ, γιατί εδώ μέναμε μαζί τρία χρόνια”.

lepa1
lepa2

Τρελάθηκα, πόνεσα και έχασα και πάρα πολλά κιλά από τη στεναχώρια, με αποκορύφωμα να γράψω ένα τραγούδι. Και αυτό το τραγούδι είναι αυτή η αληθινή ιστορία. Αυτό που βίωνα, και λέει: “Άραγε τι σου ‘λειψε κοντά μου και πήγες σε έναν άλλο να το βρεις, πες μου τι σου στέρησε η καρδιά μου και έφτασες αντίο να μου πεις. Μα δεν πειράζει, δεν πειράζει, δεν πειράζει, κοντά του να είσαι ευτυχισμένη αυτό με νοιάζει…”

Άραγε ήταν ευτυχισμένη; Δεν το ξέρω. Παρόλο που πέρασαν τα χρόνια, η αγάπη υπάρχει, συνεργασίες υπάρχουν, εκτίμηση υπάρχει και τίποτα δεν τα διαγράφει αυτά.
Και γι’ αυτό ήρθαν μετά και κάποια άλλα τραγούδια ζωής που λένε: “Είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε…”

Μετά πάνω στο θυμό είπα: “Να πεθάνουν οι γυναίκες, να πεθάνουνε, μα κι αν λείψουνε στ’ αλήθεια τι θα κάνουμε…”

Αλλά μετά είπα: “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ…”

Άρα λοιπόν, ηθικό δίδαγμα: Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε είναι το άλλο μας μισό!!! Η ζωή συνεχίζεται, η αγάπη μένει, σας αγαπώ!!!

Διαβάστε επίσης