Γιώργος Κόρομι: «Τα κομμάτια που επέλεξαν στο Survivor με χαντάκωσαν, δέχτηκα απειλές για το μαγαζί»

Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε για την προσπάθειά του να επανέλθει στην πραγματικότητα και την συνηθισμένη του ζωή, μετά την συμμετοχή του στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξήγησε πως όχι μόνο ο κόσμος δεν τον συμπάθησε, αλλά τον απειλούν μάλιστα, για την επιχείρησή του. «Τα κομμάτια που επέλεξαν, με χαντάκωσαν και μου έκαναν πολύ κακό. Δεν φάνηκε ο λόγος που ήμουν έτσι. Το μίσος που έβγαζε ο κόσμος σίγουρα επηρέασε τους δικούς μου, όμως δικαιολόγησα τον κόσμο για αυτά που είδε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Στην συνέχεια μάλιστα, ανέφερε για τις απειλές που δέχτηκε«Υπήρχαν απειλές για το μαγαζί, όχι μόνο το δικό μου, αλλά και του Κώστα του Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει ζημιές σε μαγαζί. Απευθυνθήκαμε στην Δίωξη. Αυτοί οι φανατισμοί είναι πολύ λάθος». 

Τέλος, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε αλλού τηλεοπτικά:«Ακούστηκε ότι θα είμαι στο Big Brother, αλλά δεν ισχύει. Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γρηγόρη Γουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα, αλλά είναι ακόμα στον αέρα η συμμετοχή μου».

Διαβάστε επίσης