Σίσσυ Χρηστίδου: Στο MEGA με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. 

Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.
«ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!»

Παρουσίαση: Σίσσυ Χρηστίδου
Μαζί της, ο Παύλος Σταματόπουλος
Και οι: Νίκος Συρίγος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Βουλγαράκη

Pastry Chef: Χρήστος Βέργαδος

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ήδη αποκαλύψει την μεταγραφή της από το κανάλι του OPEN στο MEGA από τα τέλη του Ιουλίου, χωρίς όμως να έχει αναφέρει περαιτέρω πληροφορίες. Είχε αρκεστεί μονάχα σε μία δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε γνωστή την είσοδό της στο MEGA.

Διαβάστε επίσης