Ο ανεμβολίαστος Τσιτσιπάς «προσέχει τον εαυτό του και τους γύρω του» – Τι έγραψε στο Instagram μετά τον σάλο

«Θα εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό». Αυτό είπε προχθές από το Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων που επέκριναν, στην ουσία, την επιλογή του να μην εμβολιαστεί

«Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει»ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

Η ανάρτηση μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η παραπάνω δήλωση, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου». 

Η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε, επίσης, πλήθος σχολίων, με τα περισσότερα να σχολιάζουν το ότι κάποιος μη εμβολιασμένος δεν μπορεί να μιλάει για φροντίδα των διπλανών του, καθώς λόγω κορωνοϊού μπορεί μέχρι και να αποτελεί κίνδυνο για αυτούς. 

Δείτε την ανάρτηση: 

Αξίζει να αναφερθεί οτι πέρυσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό «Μένουμε Ασφαλείς» και καλούσε τον κόσμο να ειναι υπεύθυνος.

Διαβάστε επίσης