Έγκυος στον 7ο μήνα η Ευαγγελία Συριοπούλου

Στην αποκάλυψη ότι μετράει αντίστροφα ο χρόνος για να γίνει μητέρα προχώρησε η Ευαγγελία Συριοπούλου! Η πανέμορφη ηθοποιός προχώρησε σε μία ανάρτηση, με δύο φωτογραφίες, στις οποίες δείχνει την εγκυμοσύνη της. Τον 7ο μήνα διανύει η Ευαγγελία και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όπως, βέβαια, το ίδιο συμβαίνει και με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή.

«Ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω το σημαντικότερο ρόλο της ζωής μου…! Μεγάλη ευτυχία, ατελείωτη αγάπη…!», έγραψε η πανέμορφη ηθοποιός.

Η Ευαγγελία και ο Στράτος είναι μαζί από το 2011. Κράτησαν, όμως, τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με ελάχιστες κοινές εμφανίσεις.

“Με τον Στράτο γνωριστήκαμε όταν ακόμα ήμουν στη σχολή. Παρόλο που ο Στράτος δεν είναι του χώρου, καταλαβαίνει ποια είναι η δουλειά μου, είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Επειδή αγαπάει και παρακολουθεί πολύ θέατρο, θα ζητήσω την άποψή του και με βοηθάει να πάω παρακάτω”, είχε πει η Συριοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της. Όσο για τα μελλοντικά σχέδιά της, προφανώς το ζευγάρι οδεύει προς τον γάμο.

“Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί.”, είπε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον γνωστό οικονομολόγο.

Διαβάστε επίσης