Ντέιβιντ Σουίμερ: Απαντάει στις φήμες, που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον

Πριν κάποιες ώρες, το μείζον θέμα των tabloids ήταν η φημολογούμενη σχέση του ίδιου με την συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά «Τα Φιλαράκια». 

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους εθεάθησαν πολλές φορές μαζί να βγαίνουν από το σπίτι της Άνιστον, αλλά και να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Μετά το γύρισμα του reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσουν μηνύματα. Η Τζεν μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο Ντέιβιντ Σουίμερ πέταξε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να την δεi», έγραφε το δημοσίευμα του Closer, από όπου και ξεκίνησε αυτή η φημολογία. 

Μόλις σήμερα, εκπρόσωπος του ηθοποιού ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την μεταξύ τους κατάσταση στην Βρετανική Sun. Όπως ανέφερε: «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Είναι μόνο φίλοι».

Στο reunion επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν τον έρωτα, που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο όταν συμμετείχαν στην σειρά, όμως όπως εξήγησαν ποτέ δεν εξελίχθηκε σε κάτι, καθώς πάντα ένας εκ των δύο βρισκόταν σε σχέση.

Διαβάστε επίσης