Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Οι πρώτες φωτογραφίες από την επανασύνδεση με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Mr. Big

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνάντησε ξανά τον τηλεοπτικό της σύζυγο, στα γυρίσματα του reboot του Sex and the City, «And Just Like That» και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην «γιορτάσουν» την επανασύνδεσή τους με μερικές κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανάστησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το σετ των γυρισμάτων με τον τηλεοπτικό Τζον Τζέιμς Πρέστον ή όπως είναι γνωστός, Mr. Big, ενώ είναι αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται στα μάτια. Στα δάχτυλά τους φοράνε μάλιστα, τις βέρες του γάμου τους, αποκαλύπτωντας έτσι ότι το ζευγάρι έμεινε μαζί όλο αυτό το διάστημα και θα εξακολουθήσει να είναι μαζί και στη νέα σεζόν της σειράς. 

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έγραψε: «Βάζω στοίχημα ότι αυτοί οι δύο θα το ξενυχτήσουν». Η φωτογραφία της συγκέντρωσε μέσα σε ένα 24ωρο 1 εκατ. likes.

Αντιστοίχως, ο συμπρωταγωνιστής της, Κρις Νοθ ανάρτησε κι εκείνος μία φωτογραφία με την τηλεοπτική του σύζυγο, ενώ κάθονται δίπλα δίπλα και εκείνη έχει περασμένο το χέρι της γύρω από τον λαιμό του. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Ξανά μαζί».

Ακόμα, δεν έχει κυκλοφορήσει η επίσημη ημερομηνία, που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν στο HBO, όμως υπολογίζεται για τα μέσα του 2022. 

Διαβάστε επίσης