Μέγκαν Μαρκλ: Οργή στο Twitter για το βίντεο, που «κοροϊδεύει» την βασίλισσα Ελισάβετ και την βρετανική κουλτούρα

Οργή έχει προκαλέσει στο Twitter το πρόσφατο βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ, όπου την δείχνει να συνομιλεί με την Μελίσα ΜακΚάρθι, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι μερικές κινήσεις της είναι «προσβλητικές» προς το Βρετανικό λαό.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσσεξεμφανίστηκε να πίνει τσάι από μία βίντατζ κούπα, σαν αυτή που κρατάει σε αρκετά βίντεό της η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η φίλη της φορούσε ένα «επικό» καπέλο, το οποίο παραπέμπει σε αρκετές εμφανίσεις της βασίλισσας.

Μόλις, λοιπόν, κυκλοφόρησε το βίντεο, τα σχόλια στο Twitter «πήραν φωτιά» κατηγορώντας την δούκισσα του Σάσσεξ πως όχι μόνο «κοροϊδεύει» την βασίλισσα, αλλά τις συνήθειες ολόκληρου του βρετανικού λαού.

Ακόμα, και η δημοσιογράφος βασιλικού ρεπορτάζ, Άντζελα Λεβίν, υποστήριξε την ίδια άποψη και έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter:«Πιστεύει κάποιος άλλος ότι ηΜέγκαν Μαρκλ και η φίλη της Μελίσα ΜακΚάρθι ότι κορόιδευαν την βασίλισσα; Και οι δύο κρατούσαν παλιομοδίτικες κούπες σαν αυτή, που κρατούσε η Μεγκ στο blog της μετά την πρώτη της γνωριμία με την βασίλισσα. Η σάτιρα της δείχνει τι πιστεύει για την βασιλική οικογένεια. Πήρε αυτό, που ήθελε και είναι σίγουρη πλέον ότι είναι πιο έξυπνη από εμάς. Φτάνει να δούμε το ξέσπασμα του Χάρι στην βιογραφία του».

«Πουλάει και κοροϊδεύει την βρετανική κουλτούρα ταυτοχρόνα», κατέληξε στο οργισμένο της tweet. Βέβαια, είναι πολλοί κι εκείνοι, που κράτησαν διαφορετική στάση σε σχέση με το βίντεό της, αναφέροντας πως «το έκανε μονάχα για πλάκα, όχι για να κοροϊδέψει την βασίλισσα».

Διαβάστε επίσης