Δημήτρης Ρόκκος για Τούνη: «Ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories από τις καταστροφικές πυρκαγιές, μπας και πάρουν κανένα like»

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τα κλειστά ταβερνάκια στους Παξούς λόγω του καύσωνα έχουν εξοργίσει πολλούς, ανάμεσά τους και τον γιο του Στέλιου Ρόκκου,Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Ρόκκος δεν είχε τοποθετηθεί μέχρι στιγμής για τις διαμαρτυρίες τηςΙωάννας Τούνη, όμως το έκανε αυτή την φορά, καθώς τον εξόργισαν οι πρόσφατες αναρτήσεις της για τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα. 

Ο νεαρός τραγουδιστής έγραψε σε ένα insta story του:«Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς και τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους. Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν».

Δείτε την ανάρτησή του:

ροκκος
Διαβάστε επίσης