Τα κάνει όλα και… μαγνητίζει η Άντζελα!

Ξεσηκώνει τον κόσμο σε κάθε γωνιά του πλανήτη με τη μουσική της ως μία από τις κορυφαίες dj παγκοσμίως. Αλλά εκτός από decks τα διάσημων μπαρ και κλαμπ ανά την υφήλιο, η Άντζελα Παντελή απογειώνει και την αδρεναλίνη με τα απίστευτα ακροβατικά της.

«Όταν εκεί που ανέμελος πίνεις το κοκτέιλ σου, τον χυμό σου, διαβάζεις του βιβλίο σου και αγναντεύεις τη θάλασσα, ξαφνικά βλέπεις μια κοπέλα με μπικίνι να κάνει σπαγκάτο, δεν είναι και συνηθισμένο. Τραβάει τα βλέμματα», απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελληνίδα που κινείται συνήθως ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι.

Πρόσφατα, η Άντζελα βρέθηκε στο «Burj Al Arab», το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο του πλανήτη. Κι όπως ήταν φυσικό μάγεψε τους VIP πελάτες με τη μουσική της και το προσωπικό show της. Πώς τα καταφέρνει; Μα, χάρη στη γιόγκα!

«Πραγματικά, μετά το D.Jing,  το αμέσως επόμενο πάθος μου είναι το fitness με έμφαση στη γιόγκα,  τα ακροβατικά και το εναέριο χορό. Εκεί, λοιπόν, που λιαζόμασταν με την παρέα μου, οι φίλες μου είπαν: “Πάμε να πάρουμε φωτογραφίες” και έτσι έκανα κάποιες πόζες, που μου βγαίνουν εντελώς φυσικά», απολάλυψε το μυστικό της, για την αποθέωση που γνώρισε στον «Πύργο των Αράβων».

Διαβάστε επίσης