Επιστροφή στη μόδα του ‘80

Η χλιδή και η υπερβολή αντικατοπτρίζουν την μόδα της δεκαετίας του 1980, η οποία επιστρέφει στη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι βασισμένη στο σήμερα.

Έπειτα από το lockdown, μια περίοδο την οποία περάσαμε φορώντας φόρμες και άνετα ρούχα, λιτά και απέριττα, ήρθε στιγμή που μπορούμε να βάλουμε κάθε υπερβολικό ρούχο, με πρωταγωνιστή… τις βάτες ή αλλιώς τα shoulder pads.

Η Hailey Bieber, η Megan Fox, και η Ciara έχουν ήδη στοιχηματίσει ότι αυτή η τάση θα είναι παντού αυτήν την άνοιξη. Αλλά δεν είναι μόνο οι διάσημοι που υιοθετούν αυτό το trend. Τις είδαμε πρόσφατα στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου Balmain, αλλά και σε αυτές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, του οίκου Burberry και Gucci.

Για να φορέσεις τις βάτες με στυλ και κομψότητα, είναι σημαντικό να σκεφτείς πώς θα φαίνεται το τελικό σου look. Το ενδιαφέρον εδώ είναι να δημιουργήσεις την ανεστραμμένη τριγωνική σιλουέτα, φροντίζοντας να ισορροπήσεις το oversized στυλ με πιο στενά κομμάτια όπως κολάν ή μια εφαρμοστή φούστα από κάτω.

Εάν εξακολουθείς να διστάζεις να υιοθετήσεις αυτό το look, επίλεξε αρχικά κομμάτια με ουδέτερα χρώματα ή με κλασικά patterns, όπως το καρό ή τις ρίγες.

Διαβάστε επίσης